Header Ads

ads header

Flash News

Arahan Kosongkan Tanah Kerajaan Yang Kami Bina Jeti


Hari ini kami (Jeti Nelayan) terima surat NOTIS PENGOSONGAN TANAH KERAJAAN (SIMPANAN SUNGAI - SUNGAI SELANGOR) KG. TG. KERAMAT, MUKIM KUALA SELANGOR, DAERAH KUALA SELANGOR yang ditandatangangi oleh KHAIRUL FAHMI BIN JUAHIR, Penolong Pegawai Daerah (Penguatkuasaan) bagi pihak Pentadbir Tanah Kuala Selangor.

Begitu berkuasa mereka menghalau, meroboh tetapi hanya kepada bangsa Melayu tetapi tidak kepada Cina yang membina Jeti-jeti haram di sepanjang Sungai Selangor.

Kerajaan baharu PH ini memang tugasnya menghapuskan orang Melayu.Apalah dosa budak-budak nelayan yang cari makan berkongsi 8 orang satu sampang, menggunakan jaring rosak hasil pemberian orang yang pendapatannya kadangkala ada kadangnya tak ada.

Mungkin kita (Jeti Nelayan) tak ada duit nak bayar rasuah kepada penguatkuasa. Mungkin sebab itulah kita dibuat seperti binatang.

YB Ahli Parlimen Dzulkefly Ahmad tidak ada tanggungjawabkah dalam hal ini,  atau YB Juwairiya Zulkifli pula jadi wakil bunuh rakyatkah dalam DUN ini?

Kita tengok sampai mana sandiwara bunuh Melayu oleh Pejabat Daerah/Tanah Kuala Selangor (Official) ini dna atas arahan siapa.

Kalau mahu kosongkan jeti kami jangan lupa kosongkan semua jeti nelayan.

Lokman Noor AdamMR :  Kencing rakyat sehingga derita


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt


-: Iklan Teks (hanya RM20 sebulan) :-
 Anda Perut BUNCIT, Usus Kotor, Berat Badan Berlebihan? KLIK SINI UNTUK DETOKS TUBUH ANDA
 Dapatkan MADU LEBAH ASLI Disini...Makanan Sunnah Terbaik. Beli Madu Online >>>>KLIK SINI<<<< Penghantaran PERCUMA Ke Seluruh Negara!
 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ฅCara mudah buat bisnes tanpa promosi sakan pada pelanggan, tapi pelanggan sendiri yang cari kita. Buat online je..๐Ÿ’ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
 Dapatkan Vitamin C Harian Anda Disini >>>Klik Sini<<< Sebotol ada 100 tablet Harga RM60 sahaja.Penghantaran PERCUMA ke Seluruh Malaysia


............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

Tiada ulasan