Header Ads

ads header

Flash News

Ini adalah hasil pengkhianatan IKRAM dan parti AMANAH dalam PRU-14 laluKenapa pihak kerajaan tak boleh menghalang perkara ini sedangkan ini bertentangan sama sekali dengan agama rasmi kerajaan dan tidak menghormati sensitiviti umat Islam yang majoriti??Mereka naik tocang dan menjadi makin berani kerana ada Melayu Islam dan pertubuhan IKRAM yang menghkhianati perjuangan Islam kerana kepentingan untuk mendapat habuan demi nak kenyang pemimpin mereka dalam petadbiran dan kekuasaan kumpulan ini.


MR :  IKRAM dulu IRC adalah pengkhianat lebih buruk daripada UMNO


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt


-: Iklan Teks (hanya RM20 sebulan) :-
 Anda Perut BUNCIT, Usus Kotor, Berat Badan Berlebihan? KLIK SINI UNTUK DETOKS TUBUH ANDA
 Dapatkan MADU LEBAH ASLI Disini...Makanan Sunnah Terbaik. Beli Madu Online >>>>KLIK SINI<<<< Penghantaran PERCUMA Ke Seluruh Negara!
 ðŸ”¥ðŸ”¥ðŸ’¥Cara mudah buat bisnes tanpa promosi sakan pada pelanggan, tapi pelanggan sendiri yang cari kita. Buat online je..💥🔥🔥
 Dapatkan Vitamin C Harian Anda Disini >>>Klik Sini<<< Sebotol ada 100 tablet Harga RM60 sahaja.Penghantaran PERCUMA ke Seluruh Malaysia


............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

1 ulasan:

  1. Mana pergi suara MUfti Mufti . especially Perlis . Ashik ashik orang bawahan saja yang bersuara . Macamana specis ini tak naik kepala . Kerajaan PH memang tak boleh harap .Tak guna . Maksiat sudah maharajalela . BALAK TURUN TAK KIRA BERIMAN ATAU TIDAK SEMUA KENA . Jadi bangunlah ahli ilmu . Bersuara jangan jadi shaitan bisu .

    BalasPadam