Header Ads

ads header

Flash News

Pejabat Mat Sabu tegur Malaysia Airlines selepas menteri terlepas temujanji


PETALING JAYA: Pejabat menteri pertahanan menegur Malaysia Airlines selepas Mohamad Sabu terlepas temujanji penting dengan perdana menteri di London kerana kelewatan pesawatnya berlepas.

Pejabatnya berkata temujanji Mohamad Sabu dengan Mahathir Mohamad pada pagi 16 Jun lepas gagal berlangsung kerana kelewatan MH0002 berlepas selama lebih kurang 2 jam 30 minit dari Kuala Lumpur pada malam 15 Jun.

Katanya, Mohamad singgah ke London semata-mata untuk bertemu Mahathir dalam perjalanannya untuk lawatan rasmi ke Perancis.

“Kesulitan ini amat dikesali dan diharapkan pihak Malaysia Airlines tidak akan mengulanginya pada masa akan datang,” kata kenyataan itu.

Perdana menteri ketika itu berada di London dalam rangka lawatan kerja 3 hari ke United Kingdom mulai 15 Jun.Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt


-: Iklan Teks (hanya RM20 sebulan) :-
 Dapatkan MADU LEBAH ASLI Disini...Makanan Sunnah Terbaik. Beli Madu Online >>>>KLIK SINI<<<< Penghantaran PERCUMA Ke Seluruh Negara!
 Anda Peminat Kopi? Dapatkan Kopi Ginseng Tongkat Ali Disini >>KLIK SINI<< Sedap Pekat Melekat KAW KAW. PENGHANTARAN PERCUMA.
 Sakit BerTAHUN-TAHUN, Akhirnya SEMBUH apabila dia terjumpa SESUATU yang ...... >>KLIK SINI<< untuk info lanjut.
 Kelas Kek, Roti, Bun, Puff, Danish Dgn Video Chef. Belajar dari rumah. Klik Sini >>>


............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

Tiada ulasan