Header Ads

Header ADS

Azmin sah masuk PPBM


KUALA LUMPUR:
Mohamed Azmin Ali secara rasmi menghantar borang keahlian untuk menyertai PPBM hari ini.

Bekas timbalan presiden PKR itu diberikan kad keahlian oleh Perdana Menteri Muhyiddin Yassin yang juga presiden PPBM.

Dalam ucapan balas pada Kongres Negara TS Muhyiddin berkata BERSATU pada mula Azmin dan 11 rakannnya keluar PKR mereka dah mula menerima mereka ini sebagai Ahli Bersatu dalam mesyuarat Tertinggi Bersatu.

#Sumber :  FMT  

MR :   Politik yang sangat sukar difahami kalau orang baca politik sebagai lurus 


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt





............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.


6 ulasan:

  1. "Politik yang sangat sukar difahami kalau orang baca politik sebagai lurus" what the f**k does that mean???!!! admin terlebih minum ketum n overdose pil kuda. SEkarang ni kebarangkalian untuk mendapat si semburit jadi pm adalah tinggi. Tahniah pas. demo semuo yang terbaik seantero dunio.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Analisa politik ko hancus. Keling balik kerala.

      Padam
    2. Awanama bersiap sedia lah untuk berpesta bila kau tengok tok guru ular mak engkau berpeluk syahdu dengan si semburit. menangis gembira le engkau mamat siam awanama.

      Padam
    3. Balik kerala lah macai kutty. Sia2 percaya kepada keling mamak bertopeng islam. Penipu pembelit paling kuat. Never again.

      Padam
  2. Sedih jugak bila ularmak dapigs Tak dapat berpeluk dgn semburit. Lagi sedih bila awanama berpesta. Menangis syahdu bila bermenterikan semburit. Hidup dapigs, kita buat doa selamat, kot2 semburit jadi geng kita pulak nanti.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nama pun dapigs penyokong kutty. Balik kerala la oi. Seronok sana kan?

      Padam

Imej tema oleh A330Pilot. Dikuasakan oleh Blogger.