Header Ads

ads header

Flash News

Reti Bahasa Ke Tidak? Orang kuat PKR marah kepada Khalid Samad


1) Khalid Samad timbulkan soal keikhlasan MP UMNO sokong DSAI? PERSOALKAN dulu keikhlasan PT95 utk kerjasama dgn DSAI...!! Pernah dia ikhlas? SEHINGGA KE SAAT INI PT95 masih perlekehkan DSAI. Yg terbaharu PT95 perlekehkan DSAI depan media antarabangsa pula.

2) "This is the kind of thing that Anwar is fond of saying ... already three times he has claimed to have the support that he would be the correct prime minister, only to find that he has no support," Dr Mahathir said.

Itu yg PT95 bagitahu REUTERS...Khalid Samad reti bahasa tak?

3) Maksudnya....TANPA HENTI PT95 terus menerus, menyerang, menghina dan memperlekehkan DSAI. Tapi apa yg Khalid Samad dah buat? Oh....DSAI dan Tun M perlu kembali ke meja rundingan? Itu jer hg boleh cakap?? TANPA perlu bertindak hentikan serangan terhadap DSAI? Lupa ke yg SYARAT UTAMA utk DSAI bekerjasama dgn PT95 utk "National Reconciliation" SEBELUM PRU14 dahulu adalah PT95 perlu BERHENTI serang dia. Kalau tak STOP serang masa tu kerjasama kepala Atuk95 apa?

4) Masalah sekarang ialah #K3 dalam Amanah ENGGAN MENGATASI PUNCA SEBENAR. Sepatutnya HENTIKAN dulu serangan-serangan dan fitnah terhadap DSAI baru ajak berunding. Hgpa ingat DSAI dan penyokong2 dia takde perasaan? Boleh difitnah, dihina, diherdik dan dibuli kemudian suruh dengaq cakap hgpa? Boleh. Boleh BLAH..!!!

5) RASAnya Khalid Samad perlu hadam dulu dan jawap PERSOALAN-PERSOALAN yg dah lama saya tanya seperti dalam Screenshots disertakan. JIKA Khalid Samad mampu hadam dan jawap semua Soalan-soalan Harian itu dengan memuaskan baru lah nampak PATUT dan LAYAK nak minta DSAI duduk semeja dgn PT95. Kalau TIDAK, berangan je lah. DSAI tidak akan tunduk dgn kemahuan #K3. DSAI akan lakukan rundingan hanya jika perlu ikut pertimbangan beliau sendiri.

6) RETI BAHASA? Kalau tak reti, sebagai penyokong PH yg TIDAK PERNAH KHIANAT kepada PH dan DSAI...saya nak kata....just Shut the Fuck Up Lid..!!

- Zus Din
18 Oktober 2020

#Sumber : FB   

MR : Gaduh sesama PH, dahlah kalah, tak bersatu asyik nak berkelahi aje   


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

MindaRakyat Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.


2 ulasan:

 1. Ph parti suka bergaduh..pkr betumbuk ,haha

  BalasPadam
 2. Khalid seru kepada kebaikan..Khalid seru kpd ketepikan perbezaan ideologi politik masing²..kalau Anwar nak jadi PM ia kena jadi PM pada semua dan terbaik kurang musuh.
  Tak mau terima cadangan..tolak dengan baik...apa yg fuck?

  Patut tahu kenapa Khalid cadangkan demikian?
  Sejarah:Tanpa Tun .PH tak rasa jadi kerajaan..atas izin Allah

  Anwar nak jadi PM tepi sampai bila?

  BalasPadam