Header Ads

ads header

Flash News

Kolam BN, Kolam MN & Kolam PN


189 dari 191 Bahagian Umno telah menolak PN dan mengugut PAS.

Aku cuma nak ucapkan TAHNIAH kepada Umno yg telah di 'CPR' dari kelemasan sehingga bernafas semula...

Otak Umno telah lama diserap oleh Fahaman SEKULAR melalui Nasionalisma. Di ajak kepada penyatuan & perjuangan Islam, Umno ajak berpecah. Langsung tidak berasas kepada perjuangan Melayu atau Islam...

Allah swt sedang menguji ummat Islam di Malaysia. Apakah ummat Islam HENDAK mengikut Islam atau Islam dipaksa ikut kehendak ummat Melayu?

Berfikirlah dengan waras wahai sedara seagamaku.

DAP tidak akan kalah di Kawasan Majoriti pengundi China dan India. Yang kalah ialah MCA & MIC dari KOLAM BN.

Bila UMNO berkuasa... Wakil MCA & MIC akan dilantik SENATOR dan jadi Menteri & Timb. Menteri. Majoriti MP akan dimonopoli oleh 'mereka' kerana kerakusan Umno.

Link MCA pertahankan Kominis di bawah 👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Timbalan Pengerusi MCA dan juga Pengerusi Suruhanjaya Pelabuhan Pulau Pinang (SPPP) Datuk Tan Teik Cheng berkata wallpaper komunis di restoran di Icon City, Bukit Tengah yang tular hanya 'perhiasan' dan menyeru rakyat Malaysia agar jangan terlalu 'sensitif' demi menjaga hubungan antara Malaysia & China.

Beliau juga mengatakan isteri kepada pemilik kedai itu warga China, dan isteri pemilik hanya mampu melepaskan rindu kepada kampung halaman beliau dengan meletakkan perhiasan tesebut.

Datuk Tan juga mengatakan perhiasan Mao itu sama dengan Menara Kembar KL dan juga Tunku Abdul Rahman.

Tentera Semut




Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

MindaRakyat Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.


6 ulasan:

  1. Auta ja tu ..puak sepet selagi x islam..sama saja perangai..

    BalasPadam
  2. HANYA MELAYU HAPRAK AJE YANG NAK SANGAT2 MENJALIN HUBUNGAN DENGAN P H..ADA MATA..BUTA..ADA TELINGA..TULI..ADA OTAK..BENGAP..ADA HATI DAN PERASAAN..MATI..JIKA BERKOMPROMI DENGAN P A K A T A N H A R A P A N...!!!

    BalasPadam
  3. ingat dulu masa ketika dulu anwar kononnya sangat kuat islamnya ketika berada dalam abim, sehingga parti pas sangat menanti2 anwar untuk memenajui pas, tapi sebaliknya anwar memilih menyertai umno dengan beberapa pengikutnya dan berhasrat mengislamkan umno dari dalam dan mempunyai agenda tersendiri, tapi yang terjadi disebaliknya anwar telah diumnokan dan islam entah kemana dan kesudahannya 'googlelah sendiri.
    srkarang sekutu anwar dap, pula cuba hendak men'dap'kan umno, kekuatan mental orang umno akan menentukan menentukan arah tuju umno, maka sekiranya mental orang melayu umno macam mental orang umno dalam zaman lee kuan yew yang mana umno singapura telah di'pap'kan, maka tunggulah lengapnya umno macam semasa zaman lee kuan yew, yang ada hanya dimuzeum singapura tu pun kalu ada.
    pandangan arwah nik aziz adalah pandangan yang terbaik untuk orang umno untuk mempertimbangkan, jika umno sanggup mengambil islam sebagai dasar parti, arwah nik aziz sanggup dibubarkan pas dan umno dan pas akan jadi satu parti yang berdasarkan islam yang terbesar yang mampu dimiliki orang melayu,
    hal parti amanah yang ditaja dan didukung olih dapig, korang fikirlah sendiri

    BalasPadam
    Balasan
    1. teringat bait2 DULU KINI dan SELAMANYA...jika KAMU NAK CEPAT KAYA dapat projek dan komisen banyak kena masuk um NO baru a ini. ia tidak sama perjuangan umno asal 1946 yg benar2 utk Agama bangsa dan negara.contoh mudah baru beberapa ketika jadi ketua cawangan dapat gelaran datuk..kononya sumbangan projek.....drp cucu 1946

      Padam
  4. NAMA: Titin yuni Arlini
    Nomor rekening: 6170235108
    NAMA BANK: bank central asia (BCA)
    HIBAH PINJAMAN: Rp 250.000.000
    EMAIL SAYA: titinyuniarlini@gmail.com

    Selamat siang !!!
    Saya hanya tersenyum saat memposting ini karena KARINA ELENA ROLOAND LOAN COMPANY telah membuat saya dan keluarga saya keluar dari hutang. Semuanya berawal ketika saya membutuhkan pinjaman Rp250.000.000 untuk melunasi semua hutang saya, tidak ada yang membantu karena saya kehilangan suami sampai saya menemukan kontak emailnya di internet sehingga saya memutuskan untuk mengajukan pinjaman dari MOTHER KARINA dan sekarang saya sangat senang dan berterima kasih atas bantuan MOTHER KARINA karena telah memberikan pinjaman saya.
    Sekarang saya memiliki bisnis sendiri dan saya merawat keluarga saya dengan baik karena bantuan KARINA ELENA ROLAND LOAN COMPANY yang memberi saya pinjaman tanpa stres. Tuhan Yang Maha Kuasa akan terus memberkati kerja keras yang baik dari MOTHER KARINA.
    Anda dapat menghubungi mereka sekarang melalui email atau whatsapp oke: (karinarolandloancompany@gmail.com) atau whatsapp +15857083478

    BalasPadam
  5. Dear sir/madam,
    We specialize in health treatment of organs and buying healthy kidneys to help patients who face lifetime dialysis problems unless they undergo kidney transplant. Pledge to become a donor and encourage others to sign up for organ and tissue donation. Here we offer financial rewards to interested donors. Contact us at: kidneyliverin@gmail.com

    BalasPadam